vineri, 23 martie 2012

Concurs Cultura si spiritualitate

Concursul de Cultura si spiritualitate romaneasca se va desfasura sambata, 24 martie 2012, incepand cu ora 9.00, la Colegiul national George Baritiu. Elevii sunt rugati sa fie prezenti in sali pana la ora 8.45.


miercuri, 14 martie 2012

Stimate colege, stimati colegi, va reamintesc cateva activitati care se desfasoara in perioada imediat urmatoare.

1. Vineri, 16 martie, lansare de carte, Ioana Revnic, Dresura de lei (afisul cu datele de desfasurare e mai jos pe blog).
2. Sambata, 17 martie, Follow up. LITERAŢIA. CADRE CONCEPTUALE SI REZOLVĂRI DIDACTICE, Colegiul George Cosbuc (programul e afisat mai jos, pe blog).
3. Concursul Cultura si spiritualitate romaneasca, 24 martie. Concursul (etapa judeteana) se va desfasura la Colegiul G. Baritiu. Va reamintesc faptul ca acest concurs devine baza de selectie pentru Olimpiada internationala. In cursul dupa-amiezii de azi, sper sa reusesc sa postez pe site-ul ISJ si detalii cu privire la etapa judeteana, numar de participanti si formula de organizare (2 elevi/nivel/unitate scolara; posibilitate de transfer a locurilor de la un nivel la altul; trimiterea listelor cu participanti pe adresa cn_gbaritiu@yahoo.com pana miercuri, 21 martie). Subiectele vor respecta modelul pe care il atasez aici. Regulamentul este postat pe blog mai jos.
4. In data de 30 aprilie are loc concursul Comunicare.ortografie.ro. Doritorii mai pot inca sa se inscrie, profesorii pot sa ia legatura cu mine. Concursul se va desfasura ca de obicei in Scoala Ioan Bob.

vineri, 9 martie 2012

Concursuri: Cultura si siritualitate romaneasca, Olimpiada internationala

Dragi colegi, atasez aici regulamentele concursului de Cultura si spiritualitate romaneasca si al Olimpiadei internationale. Conform acestor regulamente, participarea la Olimpiada internationala este conditionata de participarea la Cultura si spiritualitate. Ii rog pe cei interesati sa studieze regulamentele, iar eu voi reveni, in cel mai scurt timp posibil, cu precizari despre organizarea etapei judetene a concursului de Cultura si spiritualitate.
regulamante

miercuri, 7 martie 2012

Follow-up

ANPRO anunţă organizarea activităţii de follow-up a Simpozionului Naţional de Didactică a Limbii şi Literaturii Române cu tema literaţia, desfăşurat la Cluj-Napoca, în toamna lui 2011.
Activitatea de follow-up va avea loc la Colegiul Naţional ,,George Coşbuc" în data de 17 martie 2012, în intervalul 9,00 - 13,30.
Profesorii de limba şi literatura română din judeţul Cluj sunt invitaţi să participe la prezentarea în plen a materialelor, în sala festivă a colegiului, precum şi la activităţile de tip atelier pe tema literaţiei.