joi, 25 octombrie 2012

Informatii

Stimati colegi,
Aici gasiti repartizarea normelor si programul desfasurarii orelor de excelenta.

Ii rog pe profesorii care sustin aceste cursuri sa nu uite sa imi trimita programele concepute pentru acestea. De asemenea, subliniez faptul ca aceste cursuri trebuie sa se axeze si pe pregatirea elevilor in vederea participarii la concursurile scolare. Se va face o analiza la nivelul judetului in acest sens! Asadar, va rog sa luati in considerare si programele principalelor concursuri scolare.

Profesorii care coordoneaza cercuri metodice sunt rugati sa trimita raportul de activitate pentru anul precedent scolar, precum si planificarea activitatilor din anul scolar curent. Nu uitati ca in consiliul consultativ s-a stabilit ca prima sedinta de cerc sa vizeze analiza testelor initiale, cu accent pe cele de la clasele terminale.
Va multumesc!

luni, 15 octombrie 2012

Cerc metodic gimnaziu Cluj-Napoca

Stimati colegi,
iata aici convocatorul.
Rog insistent colegii din mediul rural sa nu lipseasca de la sedinta de cerc!

Concurs Povestile cangurului

Stimati colegi,
Fundaţia Sigma organizează în data de 09.11.2012 o nouă ediţie a concursului de lectură Poveştile Cangurului, clasele V-XII. Concursul este organizat cu sprijinul instituţiilor partenere: Uniunea Scriitorilor din România, Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy.
Perioada de înscriere la concurs: 1-26 octombrie 2012.
Date de contact: fies@cangurul.ro, 021/243 40 35/06
Pentru informaţii despre regulamentul concursului şi condiţii de participare/organizare dati clic  aici sau consultati site-ul www.cangurul.ro.